Ποιοι Είμαστε

Η αίθουσα τέχνης ΚΕΛΕΣΑΚΟΥ ασχολείται εδώ και 45 χρόνια με την  Τέχνη και την Διακόσμηση. Δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την αξιοπιστία με την συνεργασία γνωστών Ελληνων καλλιτεχνών, δημιουργήσαμε σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης  με τους πελάτες μας.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής απο γνωστούς καταξιωμένους ζωγράφους αλλά και απο ανερχόμενους νέους ζωγράφους σε πολύ προσιτές και χαμηλές τιμές. Επιπλέον θα βρείτε  την πιο πλούσια γκάμα απο ονόματα ζωγράφων, γκραβούρες, υδατογραφίες, ειδικές κατασκευές, διακοσμητικά, κορνίζες και καθρέπτες.

Επιλέγουμε διαχρονικές, χειροποίητες και μη, κορνίζες μέσα από μια συλλογή τουλάχιστον δύο χιλιάδων (2000) οδηγών  Ελληνικής, Ιταλικής και Ισπανικής προέλευσης που θα καλύψουν τις ανάγκες σας για τον πίνακα που θέλετε να κορνιζάρετε ή τον καθρέπτη.

 

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική σας επιλογή.  

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη  και εντυπωσιακή λύση είναι η δημιουργία ενός πίνακα με τα αναμνηστικά  στοιχεία – σύμβολα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας. Πίνακες  σε κάθε διάσταση και συνδυασμό χρωμάτων που θα περιέχουν τα στέφανα – τη μπομπονιέρα – το προσκλητήριο – τη νυφική ανθοδέσμη και αντίστοιχα,  τα βαπτιστικά ρούχα και αξεσουάρ. Μ’αυτόν τον τρόπο,  μετατρέπουμε τα ιδιαίτερα αυτά σύμβολα για σας σε αληθινά αριστουργήματα που θα ομορφαίνουν το σπίτι σας και θα κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις σας από τις τόσο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός υπέροχου έργου τέχνης με τα δικά σας αναμνηστικά που θα ομορφαίνει το σπίτι σας και θα δίνει χαρά στην οικογένεια σας και τους φίλους σας. Ρομαντικό, μίνιμαλ, κλασσικό, νεοκλασσικο ή ρετρο όποιο και αν είναι το στύλ του χώρου σας δημιουργόυμε τη σύνθεση με την ανάλογη κορνίζα και χρώματα.